De Ruimte.

Over de De Ruimte

“Een podium van en voor de stad. Een maatschappelijke vloer voor de Maastrichtse gemeenschap.”

De Ruimte van SNS is een nieuwe ontmoetingsplek voor en door Maastricht waar activiteiten rondom verschillende thema’s over geld worden gehouden en waar nieuwe ideeën een kans krijgen.

In de Ruimte bieden we je letterlijk de ruimte om te ontmoeten, te leren en geïnspireerd te raken. Met een goede kop koffie sluit je jouw laptop aan op het gratis WiFi netwerk in het café, of spreek je af in een van de meetingruimtes. Hier bespreek je toekomstplannen en dromen met elkaar of
met ons en werk je aan een plan om deze te realiseren. Ook kun je actief aan de slag bij events, zoals workshops en themamiddagen over belastingaangifte, sparen, je pensioen of je kinderen leren omgaan met geld. In de Ruimte help en motiveer je elkaar, en wordt het makkelijker geldzaken te bespreken.

Een hapje en een drankje dragen bij aan een goede sfeer. Door onze samenwerking met ROEST geniet je in de Ruimte van een lekkere lunch of drink je wat met elkaar.

Helma van Pelt, manager van de Ruimte: “Met deze plek hopen wij Maastrichtenaren en ZZP-ers uit de buurt te verbinden en te helpen met alle vragen over geld. Ik kijk er naar uit om veel mensen te verwelkomen.”

Helma van pelt.

Manager de Ruimte | SNS Maastricht

Petrus Regoutplein 3,
6211 XX Maastricht

Tel. 06-12535150

Openingstijden:
maandag t/m zaterdag van 9.30 tot 18.00 uur