BLENDER

BLENDER

Blender Maastricht is coming

Het Sphinxkwartier is booming. Maastrichts nieuwste hotspot trekt dankzij lokkers als de Muziekgieterij, Blanche Dael, The Social Hub en Cinema Lumière steeds meer mensen.

Nieuwste loot aan de stam is Blender, een cultuurcentrum waar Blender Factory, Blender Shop en en Blender Bar & Food gaan samenvloeien in de oude Timmerfabriek. En het mooie is: iedereen kan vanaf 20€ een  stukje van Blender kopen

 

Maastrichtenaren zijn gruuts op hun nieuwe wijk De nieuwste aanwinst van het Sphinxkwartier is in the making: Blender, unieke ontmoetingsruimte met een eigen radio, kunstateliers, expositieruimtes, workshops en een unieke bar en foodbeleving. Iedereen is hier welkom om te komen genieten van de goede dingen des levens. Families, buren, locals, nieuwkomers, studenten, iedereen blendert mee.

Ongepolijst & creatief

“Met Blender willen we een nieuwe, spannende plek presenteren,” aldus initiatiefnemers Mark Curvers en Rudi Martens. “Waar je al het goede dat het leven biedt, kunt zien, ervaren en ontdekken.. Alles onder één dak. Tegen het prachtige industriële decor van de Timmerfabriek en in goed gezelschap van fijne buren in dit ongepolijste, kloppend hart van creatief Maastricht.”

De laatste rechte lijn wordt nu ingezet naar een opening in september 2023. Dat vraagt investeringen. En omdat we Blender voor jou ontwikkeld hebben dachten we dat het ook supergaaf is als het ook een beetje van jou is. Ja, je leest het goed. Ook jij kunt voor een stukje eigenaar zijn van Blender Maastricht.

Durf jij het aan mede-eigenaar van Blender te worden?

Your Maastricht hotspot!

Check de website voor meer informatie.

Meer info

Wil je investeren in Blender

Back to top
Contact us!

welkom@sphinkwartier.nl

Toffe momenten deel je met #sphinxkwartier
Stay up to date!

nl_NLNederlands