Bold Rooftopbar.

De Bold Rooftopbar!

Sphinxkwartiermaker

Bold Rooftopbar: genieten van een unieke belevenis op een unieke plek

Waarom een Bold Rooftopbar in het Sphinxkwartier?

“Een rooftopbar mag niet ontbreken in het Sphinxkwartier!” Pieter van Veldhoven draait er geen doekjes om. Samen met Rob Dresen runt hij Bold Rooftopbar bovenop het dak van het Eiffelgebouw. “Het Sphinxkwartier ademt een internationale sfeer en dat levert een dynamiek op uniek is voor Maastricht. Daar hoort een rooftopbar bij, net zoals je die tegenwoordig in alle grote steden vindt. Met ‘Bold’ versterken we het internationale tintje van het
Sphinxkwartier en bieden we een unieke uitgaansgelegenheid voor inwoners én bezoekers.”

Wat kunnen bezoekers verwachten van Bold Rooftopbar?

“Bezoekers kunnen bij ons terecht voor een lekkere lunch, een aperitiefje in de namiddag of – tot 21.30 uur – een volwaardig diner”, vertelt Pieter. “We gaan voor ‘social food’, eten dat je met elkaar deelt. Dat is gezellig en nodigt uit tot interactie. Extra voordeel is dat je méér gerechten kunt proeven.” Ook de drankenkaart heeft voor ieder wat wils. “Bezoekers maken zelf wel uit hoeveel geld ze willen uitgeven aan drank. Bier, wijn en cocktails bieden we in verschillende prijsklassen aan.” Het interieur van Bold Rooftopbar vinden Rob en Pieter net zo belangrijk als kwalitatief goed eten en drinken: “we hebben ruimte voor 100 gasten en die willen we allemaal een comfortabele plek bieden. We hebben de Rooftopbar aangekleed met warme kleuren en velvet kussens. De bar en terrassen lopen naadloos in elkaar over. Het uitzicht staat centraal: alle bezoekers kunnen daar optimaal van genieten.”

Wat willen jullie bereiken met Bold Rooftopbar?

“Dat bezoekers bewust naar ons toe komen omdat ze weten dat ze bij ons een unieke ervaring op een unieke plek krijgen.” Pieter houdt van duidelijkheid: “Bold staat voor gedurfd en ruimdenkend. We gaan voor klassiek met een eigenwijze twist en verrassen onze bezoekers met een uniek en onconventioneel concept. Hoe we daar in de dagelijkse praktijk mee omgaan? Dat krijgt de komende tijd vanzelf invulling en komt wel goed. Voorop staat dat we hier voor Maastricht een geweldig nieuw concept neerzetten!”

Pieter van Veldhoven en Rob Dresen
Voor zowel Pieter Als Rob geldt dat horeca in hun DNA zit. Pieter runde tot voor kort cocktail-cateringbedrijf Shake and Serve en is mede eigenaar van Mr. Smith cocktailbar in de Rechtstraat. Rob Dresen doet niet voor hem onder en is bekend van Brasserie Appart, Trash de Luxe Hotel en evenementenlocatie Rebelle in de voormalige Augustijnenkerk. Bold Rooftopbar is een nieuw avontuur waar beide mannen helemaal klaar voor zijn.

Bold Rooftopbar
Openingstijden: van woensdag – maandag van 12.00-00.00 uur
Website: www.boldrooftopbar.com
Facebook: @boldrooftopbar
Instagram: @boldrooftopbar
Adres: Sphinxcour 9A, 6211 XZ Maastricht