#sphinxkwartier #rebelatheart

Sphinxkwartier.Sphinxkwartier.
Hรฉt ongepolijste
en eigenwijzeeigenwijze deel
van Maastricht.

Plan je bezoek

Gewoon, lekker anders

De keuze is
reuzereuze

Van allesalles
te beleven

Het Sphinxkwartier is een ongepolijst en eigenwijs deel van Maastricht. Gebouwd op de fundamenten van industrieel erfgoed. Ontdek hier het ruwe en ruige randje van Maastricht. Op kruipafstand van de oude historische binnenstad.

Verken het
#tevoet#tevoet

Aan de rand van de historische binnenstad slaap, shop, werk, eet, drink en geniet je van films en muziek in oude fabriekspanden. In de historische binnenhaven Het Bassin vind je gezellige restaurantjes en ateliers. En รกls je er toch bent, vergeet dan natuurlijk niet om ook een wandeling te maken in de unieke achtertuin: het Frontenpark.

Stop searching,searching,
start booking

De keuze is reuze en daarom helpen we je graag op weg. Terwijl je kennismaakt met de bewoners en makers, reserveer je gewoon gelijk de beste spot. Is alles vol? Wees niet getreurd, een telefoontje kan soms wonderen doen.

Reserveer jouw plekje

AgendaAgenda

Het eigenwijze en eigenzinnige industriรซle Sphinxkwartier in Maastricht is volop in beweging en ontwikkeling. Heb jij het al #ontdekt? Iedereen is daarom uitgenodigd om op 3 juli 2022 naar de Sphinxmarkt te komen. Een markt voor Maastricht, door Maastricht, die #verbindt en je ook nog #vermaakt, want er is ook genoeg te zien en te horen in deze creatieve hotspot van Maastricht.

๐—”๐—น๐—น๐—ฒ ๐—ธ๐—ถ๐—ฑ๐˜€ (๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐˜‚๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€) ๐—ผ๐—ฝ๐—ด๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐˜! ๐ŸŒณ

Op woensdag 6 juli om 14.00 uur is de opening van de nieuwe natuurspeelplaats bij de Lage Fronten! ๐ŸŒฑ
Deze mooie plek in het Frontenpark (bij de Krul) is ingericht met klimbomen, stapstenen, picknicktafels en een waterpomp met waterloop. Een heerlijke plek om te genieten van de rust en natuur van de Fronten – en de kinderen kunnen heerlijk ravotten. ๐ŸŒป๐Ÿ’ฆ
Voor alle kinderen (en zolang de voorraad strekt ook voor de ouders ๐Ÿ˜‰) hebben we een ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐˜€ ijsje van Inimini Catering. Kom jij gezellig langs? ๐Ÿฆ

Deze plek is tot stand gekomen in een mooie samenwerking tussen de bewoners van het Lindenkruis, Gemeente Maastricht , CNME en dankzij een genereuze bijdrage van Postcode Loterij Buurtfonds. ๐Ÿ’š

ย 

23 juli 2022ย  van 14:00 t/m 23:00 dans je midden in het Frontenpark bij het Front op de lekkere deuntjes van Terra Nova!

Bestel je kaartje hier

Je bent er zo

Parkeer in hartje
SphinxkwartierSphinxkwartier

Parkeren is zo gepiept in het Sphinxkwartier. Zet hem bij P+R Frontenpark of P Sphinx! De in- en uitritten bevinden zich aan de Frontensingel en via het Sphinxterrein wandel je binnen enkele minuten naar de Boschstraat. Of verder richting Markt en het Vrijthof. Wat je maar wil.

ย 
ย 

Zit er bovenop!bovenop!

En meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

ยฉ sphinxkwartier

Back to top
Contact us!

welkom@sphinkwartier.nl

Toffe momenten deel je met #sphinxkwartier
Stay up to date!

nl_NLNederlands