#sphinxkwartier #rebelatheart

Sphinxkwartier.Sphinxkwartier.
Hét ongepolijste
en eigenwijzeeigenwijze deel
van Maastricht.

Plan je bezoek

Gewoon, lekker anders

De keuze is
reuzereuze

Van allesalles
te beleven

Het Sphinxkwartier is een ongepolijst en eigenwijs deel van Maastricht. Gebouwd op de fundamenten van industrieel erfgoed. Ontdek hier het ruwe en ruige randje van Maastricht. Op kruipafstand van de oude historische binnenstad.

Verken het
#tevoet#tevoet

Aan de rand van de historische binnenstad slaap, shop, werk, eet, drink en geniet je van films en muziek in oude fabriekspanden. In de historische binnenhaven Het Bassin vind je gezellige restaurantjes en ateliers. En áls je er toch bent, vergeet dan natuurlijk niet om ook een wandeling te maken in de unieke achtertuin: het Frontenpark.

Stop searching,searching,
start booking

De keuze is reuze en daarom helpen we je graag op weg. Terwijl je kennismaakt met de bewoners en makers, reserveer je gewoon gelijk de beste spot. Is alles vol? Wees niet getreurd, een telefoontje kan soms wonderen doen.

Reserveer jouw plekje

AgendaAgenda

De Amerikaanse singer-songwriter Gretchen Peters schreef prachtige countrypopnummers als ‘On A Bus To St. Cloud’, beroemd gemaakt door Trisha Yearwood, ‘You Don’t Even Know Who I Am’ was een hit voor Patty Loveless en ‘Independence Day’ een hele grote hit voor Martina McBride. Voor het laatste nummer kreeg Gretchen Peters een Grammy-nominatie en de CMA Song of the Year Award. De laatste jaren schrijft ze vooral voor zichzelf. Vorig jaar verscheen ‘Dancing With The Beast’, waar ze vrouwelijke personages op de voorgrond zet. De overkoepelende en herkenbare thema’s als schoonheid, angst, verdriet en hoop met een feministische ondertoon maken haar een van de meest overtuigende singer-songwriters van haar generatie.

Support: Jaimee Harris

TICKETS & INFO

Met de koning en koningin in aantocht, pakken we ook in het Sphinxkwartier uit met een heuse ̷K̷i̷n̷g̷s̷Sphinxnight! 👑

Onder de luifel van The Student Hotel hosten Sphinxkwartier en Terra Nova samen de eerste editie van dé Maastrichtse koningsnacht. We starten om 17:00 met sets van DJ’s van Terra Nova en sluipen daarna de nacht in bij Muziekgieterij, waar Soto Club twee heuse koninginnen heeft uitgenodigd.
Sphinxnight zet dus de bloemetjes buiten en oranje boven, ben jij er ook bij? 🍊
Tijd: 17:00 – 23:00
Entree: gratis!
 
Soto Club-afterparty
23:00 – 05:00

Schrijf een liefdesbrief, vind de ware tijdens een rondje speed-daten of knuffel met je liefje in het knuffelbad! Daarnaast hebben we natuurlijk verschillende stages en zijn in de zevende hemel, zo trots als een pauw want we hebben echt de allerleukste partijen uit het zuiden weten te strikken om een podium te hosten op Zuiderliefde Festival!

TICKETS & INFO

 

Het eigenwijze en eigenzinnige industriële Sphinxkwartier in Maastricht is volop in beweging en ontwikkeling. Heb jij het al #ontdekt? Iedereen is daarom uitgenodigd om op 3 juli 2022 naar de Sphinxmarkt te komen. Een markt voor Maastricht, door Maastricht, die #verbindt en je ook nog #vermaakt, want er is ook genoeg te zien en te horen in deze creatieve hotspot van Maastricht.

Je bent er zo

Parkeer in hartje
SphinxkwartierSphinxkwartier

Parkeren is zo gepiept in het Sphinxkwartier. Zet hem bij P+R Frontenpark of P Sphinx! De in- en uitritten bevinden zich aan de Frontensingel en via het Sphinxterrein wandel je binnen enkele minuten naar de Boschstraat. Of verder richting Markt en het Vrijthof. Wat je maar wil.

 
 

Zit er bovenop!bovenop!

En meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

© sphinxkwartier

Back to top
Contact us!

welkom@sphinkwartier.nl

Toffe momenten deel je met #sphinxkwartier
Stay up to date!

nl_NLNederlands